TİYATRO ODAKLI YOUTUBE KANALI "SOFİTA" YAYINDA!

Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Başkanı Ragıp Ertuğrul, Türkiye’de tiyatro alanındaki en yetkin ve en aktif kültür insanlarından biri olarak Youtube kanalı üzerinden bir tiyatro programına başladı: SOFİTA.

Ertuğrul, programda tiyatronun gündemindeki konuları/olayları en can alıcı yönleri ve eleştirel bakış açısıyla yine tiyatro sektöründen konuklarıyla birlikte ele alıyor.

Her Çarşamba yeni bir bölümü yayına giren 20 dakika süreli SOFİTA Stüdyo’nun yanı sıra kültür sanat yazarı Gökay Genç, SOFİTA Prömiyer başlığı altında sezonun yeni oyunlarını izleyip seyirciler ve sanatçılarla kısa röportajlar yapıyor.

SOFİTA Kitap'ta ise Ragıp Ertuğrul her bölümde tiyatro alanında basılmış olan oyun, inceleme-araştırma, kuram ve anı kitaplarını takipçilerine ve tiyatroseverlere tanıtıyor.